Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek Ábrahámtól

2010.04.05
Idézetek Esther és Jerry Hicks könyveiből (Ábrahámtól), akik arra tanítanak bennünket, hogy hogyan figyeljünk az örömeinkre, s hogy
 
„ Az életed alapja a Szabadság, az életed célja az Öröm. ”
 
„Szabadon választhatod az örömökhöz vezető új sugárutak felfedezését. Az örömödben növekedni fogsz, és a növekedésben hozzáteszel a Minden-Ami-Van növekedéséhez. (Mindazonáltal szabadon választhatod a köteléket és a fájdalmat is.) De bármi, amit választunk, csak azért van, mert úgy hisszük, hogy az majd segít jobban érezni magunkat.”
 
„A fizikai megjelenése vagy annak, ami nem fizikai. Minden-Ami-Van, vagy Isten, nem tekinthető megváltoztathatatlannak, és Rád vár, hogy megértsd. Te irányítod a gondolataidat, hogy itt rátalálj: még több érzésre, még többet abból, ami újdonság és pompásan felemelő. Lényegében Te hozod le a Földre a Mennyországot. „
 
„Az örömgyűjtés megadja számodra azt a környezetet, ahol végre felfedezheted az élet szépségének tökéletesen önző módon való kiélvezésének a művészetét.”
 
„Ha képes vagy változtatni az érzéseiden akaratod szerint, akkor tudod csak a gondolataidat elkezdeni irányítani.”
 
„Egy fizikai lény csakis akkor élheti meg mindazt az örömöt, amire képes, ha kapcsolatban van igazi énjével.”
 
„Egy vágy kibontakozása a kezdetektől egészen a folyamat csúcspontjáig rezgéseiben nagyon hasonló ahhoz, ami a végkifejlet lesz, vagyis a kigondolt célt a szubjektív világból az a rezgéshullám viszi magával a fizikai megvalósulás felé, amelyik a végeredménnyel összhangban van. Éld meg azt, aki most vagy!”
 
„ A HATÉKONY TEREMTÉS nem más: pontosan be kell azonosítanod, amit akarsz, majd félre kell állni az útból! Pontosan meg kell határozni mi a célod, majd jó érzésekkel kell fókuszálnod annak különböző aspektusaira, így az Univerzum elrendezi és megmutatja számodra, hogy mi a következő lépés, amit a fizikai világban meg kell tenned. „
 
„Ha mindig csak azt fejezted ki, ami most létezik, addig a változás lehetetlen.”
 
„Ha örömöt akarsz érezni, akkor abba az irányba kell fordulnod, ahol az a részed létezik, amivé az élet formált, és mindent meg kell tenned azért, hogy eggyé válhass ezzel a részeddel.”
 
„Örömöd egyedülálló útján gondolkodásmódod alakítója Te vagy. Senki sem befolyásolhatja, hogy mire irányítod gondolataidat. Nincsenek határok örömteli utazásaid megtapasztalásához. A boldogságod felé vezető úton fel fogod fedezni mindazt, ami lennél, amit tennél, vagy amit birtokolni szeretnél. (Másokat előmozdítani saját tapasztalásaikban, segít előmozdítani a tiédet.)
 
„Az örömeidre irányuló összpontosításod melléktermékei: a cselekedetek, és az a pénz, amit rá fogsz fordítani. A szándékosan örömteli utadon cselekedeteid ösztönözve lesznek, az erőforrásaid bőségesek lesznek, és egyébként az érzéseidből fogod tudni, hogy az életed értelmét valósítod-e meg. (Legtöbben visszafelé tapasztalják ezt: emiatt éreznek egy kis örömöt cselekedeteikben vagy javaikban.)”
 
„ A KORLÁTLAN ÖRÖM ÉS BOLDOGSÁG FORRÁSA MINDIG A GONDOLATOK TUDATOS TEREMTÉSE ÁLTAL JÖN LÉTRE.”
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.